Soutěž

SOUTĚŽ: Rozdáváme pánské hodinky Wenger

Značku Wenger máte pravděpodobně spojenou spíše s kultovním švýcarským kapesním nožíkem než s hodinkami. To je ovšem škoda, protože tenhle Švýcar se umí předvést i v hodinářském odvětví. O čemž se může přesvědčit jeden z vás. Rozdáváme pánské hodinky Wenger Roadster Black Night.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Citizen Tsuyosa recenze – Objev roku?

Rychlé googlení prozradí, že jméno Tsuyosa vychází z japonského slova "síla". Citizen tím možná naznačil, že nové Tsuyosy budou mít na trhu silné postavení. Na první, druhý i třetí pohled totiž působí mnohem dražším dojmem, než ve skutečnosti jsou.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Orient Star fotogalerie – Když jsou jedny hezčí než druhé

O Orient Star už jsme se tady bavili několikrát. A vždy z toho vyšly víc než dobře. Bylo tedy na čase udělat přehlídku modelů napříč řadami a udělat si představu o celé nabídce pánských hodinek Orient Star.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Vojenské "field" hodinky (cenově dostupné)

Vojenské hodinky, v tom klasickém slova smyslu, patří mezi oblíbenou skupinu sportovnějších hodinek. Není divu, vypadají stylově, jsou dobře čitelné a vyjadřují vaši připravenost. I když na bojiště si je vojáci už nevezmou, v hodinářském světě mají silné postavení. Vybíráme šest zajímavých kousků v cenově dostupných vodách.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Apple Watch Ultra recenze – Zvládly i 100km závod

Někteří říkali, že až Apple udělá outdoorové hodinky, všechny ostatní výrobci chytrých sportovních hodinek skončí. A Apple skutečně vydal outdoorové hodinky – Apple Watch Ultra. Ohrozí Garmin? Zničí všechny ostatní?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Marq 2 představení – Luxusu není nikdy dost!

Novinka, na kterou spoustu lidí čekalo, je tady! Luxusní řada hodinek Garmin Marq 2 se nám představuje v plné síle! A opět nejde tak o funkce, jako o prémiový vzhled a unikátnosti všech pěti nových kousků pro různé sportovní aktivity.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Protrek PRG-340 recenze – Eco-Friendly turista

Časy se mění a s tím i svět kolem nás. Do popředí se dostávají pojmy jako ochrana klimatu, udržitelnost či uhlíková stopa. Setkáváme se s nimi snad na každém kroku a bylo tak jen otázkou času, než dorazí i do světa hodinek. Jednou z prvních ekologických vlaštovek je i nové Casio Protrek PRG-340, které redaktor Radim otestoval tam, kde se cítí nejlépe, tedy na horách.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Dámské hodinky JVD – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Česká značka JVD si získává příznivce především cenovou dostupností a pestrou paletou designů. Ten je u dámských hodinek, které mají být stylovým doplňkem zásadní. Pojďme tedy kouknout na několik oblíbených modelů dámských hodinek JVD.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nový update přidává do Fenixu 7 a Epix 2 měření wattů ze zápěstí

Garmin vydává novou aktualizaci pro beta testery. Největší novinkou je funkce GAP, měření wattů ze zápěstí a ranní report. Nezbývá říct jiného než říct "Díky, Garmine!" Hromada sportovců totiž tyto funkce viděla u modelů Forerunner 255 / 955 či Enduro 2 a napjatě čekali, jestli se to dostane i do jejich chytrých hodinek Garmin. A je to tady.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit GTS 4 recenze – Kdyby Apple Watch mluvil čínsky

Není tomu ani rok, co nás poctily svou přítomností hodinky Amazfit GTS 3. Za mě to byla odbočka špatným směrem, kterou se teď Amazfit snaží nahradit novým modelem. A věřte mi, Amazfit GTS 4 je úplně jiná písnička.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit Falcon představení – Outdoorový nářez s pořádnou dávkou elegance!

Prémiový multisportovní smartwatch, který zbourá každý limit. Takto popisuje Amazfit své nové hodinky Amazfit Falcon. A víte co? Má pravdu! Tento kousek je opravdu něco!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Guess Jewelry recenze – Průhledná elegance

Elegantní, přesto dokážou okamžitě zaujmout. Nový model světoznámé módní značky Guess Jewelry není tak okázalý jako jsme u Guessu zvyklí, přesto nese jasné prvky GC.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Suunto 9 Peak PRO představení – Rychlost a výdrž opět na scéně!

Suunto 9 Peak PRO má být absolutní pecka a podle specifikace by se Suunto mělo dostat zpátky do sedla! U Suunta byla výdrž vždycky specialita a teď se společně s plynulostí uživatelského prostředí vrací na scénu a my se na to opravdu těšíme!

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Hybridní Festina Chrono Bike 2022 konečně k dostání

Chytré nebo klasické? A co třeba obojí! Festina začala s edicí hybridních hodinek Chrono Bike už minulý rok a byla to docela pecka. Proto nás těší, že i letos k nám dorazí nové sporťáky s bluetooth konektivitou a řadou chytrých funkcí, navíc v novém, našlapaném designu. Kromě náhradního silikonového řemínku nabízí prakticky nepoškrábatelné safírové sklíčko a voděodolnost, se kterou hodinky zvládnou i tempa v bazénu. Koukněte třeba na zelenou variantu, která se obzvlášť povedla.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Jen 50 ks na světě – Prim letoun Zlín

Prim se opět vytasil s nádhernou pilotní limitkou, která vypadá opravdu luxusně. Kromě designu znalci ocení především unikátní kalibr Seiko NE88A, jehož výroba pro zakázku Prim trvala přes 2 roky. K dostání je ve třech barevných variantách. Podívejte se třeba na růžově-zlatou, která je omezená pouze na 15 ks pro celý svět.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře