Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 poukazů

Princip je jednoduchý – buď už náš newsletter odebíráte a pak jste automaticky ve slosování, nebo víte o někom, koho hodinky baví a sdílením souteže mu dáte šanci vyhrát. :) Tak či tak přejeme krásný předvánoční čas. A hlavně – buďte v klidu a pohodě. :)

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Coros Pace 2 – Sporttester s kterým běhá Eliud Kipchuge

Coros Pace 2 jsou považovány za nejlehčí sporttester vůbec. Vypadají totiž trošku jako plavecký čip s přidanou korunkou. Cenovka je ale vážně nízko a hodinky za těch pár kaček, které do nich vrazíte, rozhodně stojí! A navíc s nimi běhá jediný člověka na planetě, který zaběhl maraton pod dvě hodiny!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nejlepší chytré hodinky do 5 000 Kč? Pravděpodobně Amazfit GTR 3

Na Amazfit GTR 3 a GTR 3 PRO jsem se velice těšil. Ostatně, jako skoro na všechny novinky od této značky. Jenže tahle byla výjimečná čarovným displejem, novým řešením ovládání skrze korunku, možností telefonování, hudebním přehrávačem a to všechno kombinuje s cenovkou nepřesahující jednoho Masaryka. Ale oplatí se za těch 5 000 Kč?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie sportovních hodinek EDOX + 5 faktů, které změní váš pohled na značku

Edox je trochu opomíjená značka. Možná je to tím, že není v žádném velkém koncernu, ale zůstala rodinnou firmou. Může se to zdát jako slabina, ale dost možná je to naopak nejsilnější argument, proč se po Edoxech poohlídnout. Fotogalerie sportovních Edoxů v každém případě napoví, zda je to pro vás to pravé švýcarské...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nejlepší dětské chytré hodinky roku 2021

Ať už chcete vidět, kde se vaše dítě pohybuje, nebo chcete, ať se vaše dítě vůbec pohybuje, dětské chytré hodinky a náramky můžou být skvělým pomocníkem. Nebo vaše ratolest prostě chce jít s trendem a být ověšeno chytrým zařízením stejně jako spolužáci ve školce či škole. A že se vám nechce nad výběrem strávit hodiny? To je více než pochopitelné! Proto jsme pro vás vybrali ty nejlepší dětské chytré hodinky. Jdeme na to.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nejlepší dámské chytré hodinky roku 2021 (cenově dostupné)

To nejchytřejší, nejlepší, nejkrásnější a s cenovkou do 5 000 Kč. Rozkaz zněl jasně! Do tohoto výběru se dostaly některé kousky od Garminu, některé od Amazfitu a zabodoval dokonce i Huawei. Které to konkrétně jsou a proč? To se dozvíte v článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Je tady ještě nabouchanější druhá generace Coros Vertix!

Když jsem do ruky chytl první generaci Vertixů, řekl jsem si, že další generace by mohla být nejlepšími chytrými sportovního hodinkami na trhu. Teď, po nějaké době nošení Coros Vertix 2, se nabízí jen jedna jediná otázka... Měl jsem pravdu?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Apple Watch 7 recenze – Displej, rychlodobíjení a... Stojí za to?

Nějakou dobu jsem testoval Apple Watch 7 a teď jsem se konečně rozhodl hodit moje poznatky do článku. Ve smartwatchovských vodách se šeptá, že Apple Watch 7 vlastně nevyvolal až takovou revoluci. A je to pravda. Nicméně, všichni zapomínají, že Apple si udělal takový náskok, že mu pár centimetrové krůčky stačí na to, aby stále byl na míle před konkurencí.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Prospex SPB185J1 recenze – Potápky v plné polní. Vlastně vodní!

Mezi zasvěcenci se jim přezdívá MM200, protože design pouzdra silně připomíná vzhled kultovních hodinek Marinemaster 300. A v recenzi se dozvíte, jak dopadla pocta modelu z roku 1968.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Dětské hodinky Flik Flak recenze – Ty nejlepší první hodinky?

Tato recenze budiž důkazem, že ani taková věc, jako je nákup dětských hodinek, by se určitě neměla podcenit a vybrat ty správné první hodinky nemusí být úplně jednoduchý úkol. Tak snad vám zkušenosti našeho Radima pomůžou vybrat ty správné. :)

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton Khaki Aviation Converter recenze – Tak trochu kontroverzní pilotní záležitost

Někdo o nich básní, něktěří na nich nenechají ani nit suchou. Názor na Hamilton Converter si vytvořte sami. Co si o nich ale myslí hodinář a náš recenzent Vojta si můžete přečíst v jeho recenzi.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Nově máme dětské hodinky od Lamaxu a Carnea

Dětské chytré hodinky rozhodně zažívají boom. Ať už chcete sledovat GPS polohu vašeho dítěte a vědět, že je v pořádku. Nebo třeba chcete, ať se začne pořádně hýbat a hodinky ho budou motivovat. Důvodů může být spousta a proto jsme naši nabídku rozšířili o značky Lamax a Carneo.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Další levný a nabouchaný chytrý kousek přichází na trh – Huawei Watch GT 3

Víte, co? Ono bude stačit, když řeknu hlavní parametry těchto hodinek a možná se zamilujete. Úložiště pro vaši hudbu, až 2týdenní výdrž baterie, možnost telefonování a velice lákavý design. To všechno se zaobalí do vcelku příjemné cenovky a máme tady velice chutný a chytrý pokrm – Huawei Watch GT 3.

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

Garmin a možnost telefonování? Je tady Garmin Venu 2 Plus!

Na internetu kolují informace, že by Garmin mohl vydat upgradovanou verzi Garmin Venu 2. Nesla by název Garmin Venu 2 Plus a podle fotek to vypadá, že bude mít mikrofon. Budou to první Garminy s hlasovým asistenem a ještě lépe... První s možností telefonování?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Timex má speciální edici Coca Cola

Always Coca Cola... Zní vám v hlavě známý slogan? Ještě aby ne, tahle černá návykovka z Nového světa je na česko-slovenském trhu už 50 let! To se docela hodí, že americý Timex vytvořil speciální kolekci hodinek s motivem kolového nápoje. Z toho by mohl být pěkný sběratelský kousek pro milovníky drobných výstředností, ne? (Ve skutečnosti připomíná reklamní song Hilltop "I'd like to buy the world a Coke", který se stal proslulý pro volání po míru a jednotě...)

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Guess má stylové retro digitálky Zoom

Guess není jen o spoustě kamínků. Novinka Guess Zoom jede na současném trendu retra. Klasické digitálky, ale v módním provedení Guess. No, nevypadá to na ruce vůbec zle...

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko Ginza konečně dorazily!

O Seiko Ginza District jsme vám už říkali. Ale na živo – na živo vypadají o tolik líp! Pokud budete mít cestu, stavte se mrknout, dokud jsou. A pokud nad nimi uvažujete, upřímně – zajímavější jsme dlouho neviděli, a to ani u Seika. :)

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Seiko Speedtimer konečně v prodeji

Někomu připomínají Rolexky, někomu Omegy, to máte těžko. Ale Seiko je Seiko. Nové chronografy Speedtimer se solárním pohonem jsou konečně v prodeji. A první dojem? Parádně vyvážený tooly!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Orient World Map s mapou světa jako připomínka 60. let

V 60. letech se začaly objevovat hodinky s vyznačenými městy a otočnou lunetou, u kterých bylo možné určit čas v druhé časové zóně. Orient to udělal po svém a v roce 1969 uvedl na trh hodinky s mapou světa. No a reinterpretaci máme před sebou právě teď.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře