Novinky září 2020

Tagy: Newsletter

Agáta Vřeská | 30.9.2020 | 6 MIN

Léto už je současně bohužel hudbou minulosti a my pro zpříjemnění začínající podzimní nálady nabízíme nějaké to počtení. I v září jsme se zaměřili na hodinky tradičních a fashion značek a nepozapomněli jsme ani na chytré hodinky.

Soutěž

Soutěž o nové Festiny Mademoiselle

Festina Mademoiselle

Kdo by je neznal. Swarovski krystaly dobyly svět. A to se dá říct také o hodinkách Festina. Z jejich spojení vždy vzejde něco krásného a elegantního. Nová kolekce je toho důkazem, a proto soutěžíme tento měsíc o tři krásné kousky právě Festina Mademoiselle Swarovski. Co pro jejich získání musíte udělat? Dozvíte se v článku. :)

Tyhle chci >>

Novinka v prodeji

Prim má další speciální kolekci hodinek Czech Team. Připomíná výjimečný rok olympiády

Ačkoliv se olympiáda o rok odložila, tak česká hodinářská značka Prim přináší limitovanou edici, na které spolupracovali s Českým olympijským výborem. Tak co si myslíte o kombinaci minimalistického číselníku se zdravou dávkou patriotismu?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Hamilton a jeho nový Skeleton Jazzmaster „Spiky H“

Hledáte mechanické skeletony, ale nechcete, aby vás stály roční plat? Švýcarská značka s americkou duší představila nový Hamilton Skeleton Jazzmaster. A splní očekávání nejen navenek, ale i uvnitř.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Bering Pebble. Design navržený světoznámým KiBiSi

Hodinky inspirované oblázky skandinávského pobřeží. Vidíte to? Ne? Nebo snad jo? Světoznámé designérské studio KiBiSi navrhlo značce Bering asymetrické hodinky, které buďto milujete, nebo se na ně nemůžete ani podívat.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Festina Mademoiselle Swarovski - módní třpyt vyvážený čistotou

Na pomyslné obloze zářivých Festin Mademoiselle Swarovski vysvitlo několik nových hvězdiček. A ačkoli do této řady svým vzhledem i zaměřením zapadají dokonale, přece mezi zástupem podobných, krystaly osázených hodinek, rozhodně nezaniknou.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Casio G-Shock FROGMAN GWF-A1000 – Tak trochu jiné potápky

Potápěčské hodinky? To je jasné. Sportovně-elegantní vzhled, kov a jednosměrné otočná luneta. No, a pak tu jsou Frogmany... Čím jsou jiné a v čem dají konkurenci na frak zjistíte v recenzi.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Švýcarské potápky za rozumnou cenu? I tak by se daly popsat nové Wenger Seaforce

Wenger Seaforce

Švýcarský Wenger představil nový design svých potápěčských Seaforce. Zajímavá struktura číselníku, výrazná luneta i rozměry. Blíže jsme se na ně podívali v naší recenzi.

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Sedm limitek podle japonského anime Naruto a Boruto

Seiko Naruto a Boruto

U limitovaných edic by nemělo jít pouze o číslo na dýnku. Ale o nápad, něco originálního, nečekaného. Třeba jako u nových Seiko 5 Sports LE Naruto & Boruto, podle světoznámé mangy a anime. Sedm modelů, každý inspirovaný jednou z postav. O nápaditost tady není nouze.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Polar Vantage V – ryzí sporttester a trenér v jednom

Na závod kolem Mont Blancu je to dobrá volba, na trénink „okolo baráku“ už trošku méně," píše jeden z našich redaktorů o Polar Vantage V. A co vy? Vzali byste si je na běh okolo Mont Blancu?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Suunto 9 G1 Baro HR - špičkové outdoorové hodinky s pár muškami

Suunto 9 - finský fešák s působivou výdrží. Ano, bavíme se stále o hodinkách. Tyto hodinky vyzkoušel jeden z našich sportovních redaktorů a i když se jedná o špičkový stroj, tak má nějaké ty nedostatky.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Fenix 6 - jednička mezi outdoorovými hodinkami

Nejlepší z nejlepších? Silné tvrzení? Možná ne. Garmin Fenix 6 má vše, co byste u moderního sporttesteru očekávali. A víte co? Má toho ještě více než očekáváte.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Garmin Forerunner 745: hodinky s téměř dokonalým záznamem trasy

Forerunner 745

Americká společnost Garmin dodala do úspěšné řady Forerunner nový kousek - Forerunner 745. Tyto hodinky jsou vlastně Forerunner 945 bez map, kratší výdrží baterie a trochu menším pouzdrem. Ale jako příjemnou kompenzaci kratší výdrže baterie nabízejí téměř dokonalý záznam trasy, některé dosud nevídané funkce a pohodlnou velikost vhodnou i na menší zápěstí.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Apple Watch v podání Garminu: Venu Sq

Garmin Venu Sq

Podzimní novinka od Garminu zaujme příznivce hranatých smartwatchů. V řadě Venu totiž přibyly Venu Sq se zajímavými funkcemi za ještě zajímavější cenu. Mají LCD displej, díky hliníkové lunetě jsou lehoučké, v obchodě s nimi bezkontaktně zaplatíte a zvládnou sledovat vše potřebné včetně sportovních aktivit. Překvapí i nadstandardní funkce jako pulzní oxymetr nebo body battery. A potěší i verze s úložištěm pro hudbu. My už se těšíme, až je pořádně otestujeme…

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Dámy zpozorněte: je tady menší verze G-Shocků GM-5600!

Casio GM-S5600

Mají vše, co původní a legendární model G-SHOCK 5000/5600, ale! Jsou dámské. S-ková verze GM-S5600 potěší majitelky užšího zápěstí. Navíc budou ve čtyřech barevných provedeních včetně růžového a žlutého zlata. Casio se poslední dobou křehčímu pohlaví skutečně věnuje. A to je jedině dobře. Jen tak dál...

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Limitovaná verze Vintage A1000 hraje duhovými barvami

Vintage A1000 Rainbow

Vintage Premium A1000 jsme si v Hodinkách 365 naprosto zamilovali. Možná i proto nám limitovaná edice s duhovou úpravou vzala dech. Casio svou rainbow verzi sem tam zařadí do exkluzivnějších modelů, retro kolekci ale sluší zrovna tak.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Hledáte dámské G-Squady? Baby-G BSA-B100 jsou teď v nových barvách

Baby-G Misty Colors

Ne nadarmo se jim říká menší G-Shocky. Baby-G se vyznačují odolností i mnohými funkcemi, které známe z řady G-Shock. A u BSA-B100 to platí dvojnásob. Baby-ovská varianta G-Squad překvapí krokoměrem, Bluetooth i odhadem spálených kalorií. Sportovní Baby-G jsou teď v nových "Misty Colors".

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

G-Shock GM-110. Novinka s ocelovým tělem

Casio G-Shock GM-110

Kříženec G-Steelů a G-Shocků. Poznáváte v nich GA-110? Plastové tělo ale dostalo ocelovou výstuž. Novinka je ve dvou barevných provedeních a ocelových G-Shocků nás do budoucna čeká zřejmě více...

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové Casio G-Shock GST-B300

G-Shock GST-B300

Casio vybrousilo k dokonalosti další ocelové G-Shocky. Novinka GST-B300 má ocelové tělo, vylepšené patentovaným Carbon Core Guard, nechybí Bluetooth konektivita, ani solární napájení.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové ProTreky v titanu

ProTrek PRW 70

ProTreky jsou outdoorové hodinky. Dokazuje to také novinka Casio ProTrek PRW-70. Zaujme vychytávkami jako jsou fáze měsíce, funkce přílivu a odlivu, barometr, indikace času na rybolov, a to hlavní: tělo je z lehkého titanu.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tai Chi G-Steel: umělecké ztvárnění plynutí času

G-Steel Tai Chi

Limitované edici GST-B200TJ Tai Chi navrhoval design čínský umělec Chen Yingjie. Ten vychází z orientálního inkoustového malířství, ale nechává se inspirovat také západním pouličním uměním. Celý koncept má evokovat plynutí času a rovnováhu jing a jang.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tissot Heritage 1973: druhá šance pro milovníky pilotních chronografů

Tissot 1973

Stejná inspirace, stejný sexappeal. Pokud jste nestihli pandí limitku Tissot Heritage 1973, teď máte další příležitost. Tissot přivedl na svět model v nových barevných variantách. Uvnitř tiká ETA Valjoux 7753 a nechybí perforovaný telecí řemínek jako tomu bylo u původního modelu z roku 1973. Opět jde o limitovaný počet příhodných 1973 kusů pro každý model.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tour de France 2020. Známe vítěze i speciální hodinky od Tissotu

Tissto Tour de France 2020

Slovinec Pogačar slaví vítězství 107. ročníku Tour de France, Tissot zase úspěch s novými T-Race Cycling Quartz Chronograph Tour de France 2020. Švýcarský Tissot je už několik let oficiálním partnerem Staré dámy a nejen barevná kombinace se mu letos opravdu povedla.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Nové G-Shock Gravitymaster GR-B200

Gravitymaster

Vzhled je inspirován řídící pákou vrtulníku. Nabídne solární napájení z předchozích GR-B100, ale přidává navrch Carbon Core Guard i krokoměr. Nebude mu chybět ani Quad senzor včetně barometru a výškoměru a nabídne i časy východu a západu slunce. To jsou nové Gravitymastery GR-B200!

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Nové ana-digi G-Shocky GA-900

GA-900

Úplně nový model G-Shocků je tady! Nese označení GA-900 a jeho vzhled je drsný, robustní, s lunetou připomínající matici. Z funkcí nás žádné velké překvapení nečeká, ale i tak je výbava velmi lákavá. Novinku očekáváme každým dnem.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Před 160 lety se narodil zakladatel Seika. Dárkem je jedinečný model Seiko Astron

Kintaro Hattori

Před 160 lety se narodil Kintaro Hattori. Zakladatel impéria Seiko. Jeho odkaz si společnost rozhodla připomenout tím nejlepším, co dokáže. Limitovaná edice Seiko Astron bude mimořádný kousek v černo-zlatém provedení s detaily, které mají připomínat vše, o co Seiko dodnes usiluje. Včetně kréda "Být o krok před ostatními."

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

Největší výstava hodinek ve střední Evropě se uskuteční v Praze v polovině října

SEW

Snad nám alespoň pražský veletrh hodinek koronavirová pandemie nevezme. Zatím to vypadá, že se Salon Exceptional Watches v termínu 16. a 17. října skutečně dočkáme.

Přečíst článek >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře