Soutěž

SOUTĚŽ: Jakou značku byste u nás rádi viděli?

Šeptá se, že brzo do naší rodinky hodinářských značek přibude nový člen. Kdo to bude zatím neprozradíme. Ale v dnešní soutěži se ptáme, jakou značku byste rádi u nás v H-365 viděli vy? Jako odměnu jsme si připravili našlapané retrovky od Casia.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Nejlepší pánské hodinky roku 2021

Znáte ten pocit, když vybíráte hodinky a prostě nevíte které? Přijde vám, že jich je prostě tolik, že než se tím proberete, ztrácíte pomalu nervy? Tak pro vás je náš výběr TOP pánských hodinek roku 2021 – zajímavé novinky, naše stálice i drobné úlety. 10 různých kategorií, 10 různých hodinek. Ale za každé z nich bychom dali ruku do ohně. Nechte se inspirovat a nebo třeba přidejte vlastní tip na vaši TOPku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit GTS/GTR 3 představení – Není ten displej z jiného světa?

Podle našeho sporťáka Dominika vyrábí Amazfit ty nejlepší levné chytré hodinky na trhu. A nové Amazfit GTS 3 a GTR 3 prý posouvají kategorii poměr cena/výkon zase na další úroveň. Je to pravda? No... V článku se to Domča pokusí obhájit.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock GA-2200 recenze – Extravagantní minikorbič

Přestože GA-2200 nejsou oficiálně náhradou za GA-2000, mají spolu hodně společného. A tak není divu, že mnoho fanoušků právě tyto 2 modely srovnává. Jaké novinky tedy model GA-2200 přináší? Náš redaktor Honza novinku řádně otestoval.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nejkrásnější dámské hodinky roku 2021

Tak schválně – souhlasíte s výběrem nejkrásnějších dámských hodinek? Výběr skládala naše redaktorka Eliška. A zařadila od každého něco. Na své si přijdou ženy s drobným zápěstím, milovnice diamantů i nesmrtelné elegance. Zkrátka inspirace k nezaplacení.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Coros Vertix recenze – Cítíš ten dech na zádech, Garmine?

Coros Vertix jsou chytré hodinky, které nás v redakci fakt dostaly. Zvláště sporťáka Dominika, který je testoval. A to tak, že dokonce zvažuje přechod z Garminu na Coros! Více v podrobné recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Metal Covered G-Shock GM-2100 recenze – Je lepší resin, nebo ocel?

Na CasiOak ujíždí hodně fanoušků G-Shocků. A co teprv ty s ocelovou lunetou – dostaly kromě trochy kovu i nějaké další funkce? A je cena za Metal Covered verzi přiměřená? To jsme zjišťovali v recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton Khaki Field Titanium Far Cry představení – Herní limitka, která přešla z pixelů do reality

Tahle novinka nám vždycky rozbuší srdce do hodně vysokých otáček. Možná jako dobrá onlinovka. Hamilton Khaki Field Far Cry jsou totiž limitka, která vznikla výhradně pro svět pixelů, ale teď se dostala do reality. Ale jen v omezeném počtu kusů. Za nás paráda do poslední červené ručky.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nejlepší pánské hodinky roku 2021 (cenově dostupné)

My to známe. Oči by chtěly, ale ne vždy si můžeme dovolit vše, co se nám líbí. Naštěstí i za realtivně malé peníze koupíte kvalitní a zajímavé hodinky. Společenské, sportovní, retro nebo třeba řízené rádiem. Nabizíme výběr TOP 10 hodinek, kde jsme cenovku drželi co nejníž, a přesto vzniklo lákavé menu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Baby-G MSG-B100 recenze – Odolné krásky s Bluetooth konektivitou

Na první pohled byste od nich nic moc nečekali. Ale tyhle Baby-G se umí propojit s telefonem, mají funkce jako budíky, stopky, timer i automatický kalendář. Jo a pořád jsou echt odolné. I když tady asi bude hlavní důvůd proč po nich sáhnout i krásný a na Babyny nečekaně elegantní design...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Zeppelin LZ 120 Rome – Hodinková vzduchoplavba minulým stoletím

Taky zbožňujete, když hodinky nejsou jen kouskem nicneříkajícího, byť sebelépe zpracovaného kovu, ale naopak dokáží vyprávět příběhy, na které by se nemělo zapomínat? Hodinky Zeppelin LZ 120 Rome vás přenesou do slavné éry vzduchoplavby a připomenou krásu hodinek z počátku minulého století.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Nejkrásnější dámské hodinky roku 2021 (cenově dostupné)

Krásné dámské hodinky, které udělají radost, ale nestojí celou měsíční výplatu? Přesně takové jsme vybrali do výběru těch nej za rok 2021. A cena? U všech se vlezete do 3,5 tisíc.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Invicta S1 Rally Diablo – Ďábelská jízda

Prý jsou podobné hodinkám Richard Mille. No, možná fakt jo. Ale Invicty jsou vždy své a často hodně ujeté. A tady je to fakt jízda. Dokonce ďábelská. Najdete na nich více podobností se závodními auty než naše redaktorka?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko 5 Sports „Field“ recenze – Nový přírůstek do řady Seiko 5

Polní Pětky od Seika jsou na trhu už delší dobu. Ale až teď jsme jim věnovali pořádnou recenzi. Rozhodně je to zajímavé rozšíření řady Seiko 5 Sports, kde jsme v poslední době viděli spíše potápky. A navíc – mají příjemnou velikost.

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Tissot se vrátil ze Safari. A přivezl si domácí mazlíčky

Milujete exotické vzory? Tak to se vám Tissot trefil do vkusu. Povolil uzdu fantazii a zvolil jeden z aktuálních trendů – safari. Teď už stačí vybrat, zda k vám budou ladit žirafy, zebry nebo leopardí vzor. A co se samotných hodinek týče, tak tam jde opět o další z trendů – drobné a hranaté. Tohle je módní retro jak vyšité.

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

Výstava hodinek SEW je už za pár dní – Potkáme se?

Potkáme se na SEW? Už za pár dnů – konkrétně v pátek 22. 10. a v sobotu 23. 10. proběhne výstava hodinek v Praze. A my rozhodně nebudeme chybět. Těšíme se na zajímavé značky, přednášky a rádi se potkáme i s vámi. :)

Zjistit více >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře