Soutěž

Dárek pro odběratele newsletteru: Rozdáváme 6 poukazů

V minulé soutěži jste se do toho pořádně opřeli. Děkujeme všem, kdo se zapojil. Výherce už jsme oslovili a dozvíte se je také v nové soutěži: jak jinak o 6 dárkových poukazů.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Igor Sirota: „Hodinky Jamese Bonda jsou dobrý odraz toho, co se děje v hodinářském světě.“

Pan Sirota je borec. S takovým zápalem a odborností jako on mluví o hodinkách... to prostě. A tak jsme se ho na pár otázeček zeptali. Jen tak. Na chodbě během výstavy SEW v Praze.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock Gravitymaster GR-B200 recenze – Helikoptéra na zápěstí

Tlačítka vypadají přesně jako na kniplu helikoptéry. Spona tvarem evokuje přístrojovou desku vrtulníku Sikorsky-UH 60 známého také jako „Black Hawk“. How cool is that?!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Placení náramkem Xiaomi Mi Smart Band 6? Konečně je to tady!

Jeden z nejoblíbenějších chytrých náramků na trhu. A teď s ním půjde i zaplatit!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Prim Orloj 1410 Tourbillon recenze – Astroláb s královskou komplikací

Královská komplikace, která hodinkovým fandům nedává spát. Sen, který si chce nejeden z nás splnit. Jedny z nejdostupnějších hodinek s Tourbillonem má značka Prim. Jak se povedl nový Prim Orloj 1410 Tourbillon?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SEW 2021 – Dostaly nás hvězdné hodinky. Ale Bond je nenosil

Hodinářská akce roku je za námi. Jak se nám na SEW 2021 líbilo? No... bylo to... Víte co, přečtěte si to v krátké reportáži. Nabízíme hned tři různé pohledy.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Coros Apex Pro recenze – Chybí jen pár kroků k dokonalosti

V roce 2018 se na trhu sporttesterů objevila nová značka, která razantně zamíchala konkurencí v místních vodách. Coros Apex Pro je důkazem, že ostatní "brendy" smartwatchů a sporttesterů rozhodně nemají vyhráno. Naše recenze budiž důkazem.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Edifice EQB-1200 recenze – Co je na nich tak znepokojivého?

Když se má klasický sportovní design snoubit se smart technologiemi a nestát majlant, Casio předvádí bezkonkurenční výkon. A dokazuje to zas a znova. Třeba podzimní novinkou Casio Edifice EQB-1200 s bluetooth konektivitou a designem, který jsme v řadě Edifice ještě neviděli.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Swatch SPACE Collection recenze – Nejdostupnější hodinky podporované NASA

Swatch vytvořil kolekci hodinek NASA. Jde o oficiální spolupráci s vesmírnou agenturou, a tak se dá říct, že jde o nejlevnější oficiální kolekci vesmírných hodinek, které jsou na trhu k dostání. A tím výčet zajímavostí Swatch Big Bold NASA SPACE Collection zdaleka nekončí. V čem jsou podle nás fakt super, se dozvíte jak jinak než v článku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Invicta Pro Diver – Fotogalerie těch nejoblíbenějších

Nejdecentnější a přesto nejkontroverznější hodinky od Invicty. Hodinky, které boří předsudky. Hodinky, které zná snad celý hodinářský svět. Invicta Pro Diver získaly za léta své rozporuplné existence mnoho označení, pozitivních i negativních. To jediné jim ale zůstává – i ten nejzarputilejší chronomaniak nakonec uzná, že na nich něco je. A co? To můžete posoudit z naší fotogalerie.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Luminox Sea XS.3001 – Hodinky vojáků Navy SEALs

Hodinky nadšenců do militarismu a milovníků jednoduchých, odolných hodinek. Hodinky, na které vidíte i při slabém osvětlení, v noci, pod vodou, kdykoliv. Hodinky, za jejichž funkčnost se postaví i speciální vojenské a námořní jednotky. To jsou prostě Luminoxy. O jedné z novinek jsme se rozepsali v magazínu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

INSPIRACE: Gravírování pro fandy kultovních sci-fi a fantasy

Ne, nebudeme říkat, že se blíží Vánoce. (Ale blíží, že?) Nicméně inspirace na originální texty vygravírované na hodinky (nebo cokoli jiného) se může hodit kdykoli. Tenhle výběr jsme dělali pro všechny fandy nesmrtelných sci-fi a fantasy světa.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Transparency nálepka – Pečeť pravosti

Na síti bylo možné vidět diskuze o tom, zda tzv. Transparency nálepka je pečeť pravosti, nebo naopak důkaz, že půjde o padělek. Jak to s ní tedy je? Shrnuli jsme to krátce a jasně.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SEW 2021 – Jak vnímají budoucnost hodinek jednotlivé značky?

Jaké trendy se objevují v hodinářství? A jak moc zasáhla koronavirová krize konkrétní značky? I na to jsme se ptali zástupců několika značek během výstavy SEW, která se konala v Praze na konci října. A vybraly jsme hned tři zajímavé – EDOX, TAG Heuer a Omegu.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Citizen Marine Fugu konečně s hackingem

Víte, co základním Citizenům Promastr Diver's chybělo? Jo, hacking! Starší verze totiž možnost zastavení ručky při nastavení času neměly. Nové ale už mají. A ještě k tomu safírové sklíčko. Takže kultovní model Fugu je teď prostě dokonalý.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

PRX s Powermatic 80 konečně i u nás

Však už bylo na čase. Mluví se o nich od začátku roku, ale kde nic tu nic. Konečně máme mechanické PRXka i my. A fajné jsou. :)

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tissot Carson Premium – Měsíčně krásné... a co teprve ta barva?!

Nemůžeme si pomoct. Nám se fakt moc líbí. Na živo ještě víc. Hlavně – ta barva! Co je to za barvu? Je to modrá? Zelená? A není to jedno?

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Edox SkyDiver v retro stylu a cool balení

Novinka, která se švýcarskému Edoxu fakt povedla. V poslední době jede na retro vlně a daří se mu to. Za nás hodně vymazlená litmitka.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Ženské vlnobytí v podobě Citizen Elegant EM091

V kolekci L přibyly nové kousky. S perletí, diamantem a zvláštně usazenou korunkou. Drobné rozměry navíc potěší dámy s menším zápěstím. A jsou solární, jak jinak. :) Nám se třeba nejvíc líbí tyrkysvé, ale jsou i v rose gold nebo jemňoučké stříbrné.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře