Soutěž

SOUTĚŽ: Vyhrajte dámské hodinky Boccia Titanium s eko řemínkem AppleSkin

Udržitelné materiály, ekologické materiály, recyklace, upcyklace... Taky jste si všimli, že se to ve světě těmito termíny v posledních letech jen hemží? Ani hodinářské značky v boji za lepší, čistší svět nestojí stranou a alternativní materiály tak u hodinek vidíme čím dál tím častěji. A co si o tom myslíte vy? Podělte se s námi o váš názor a vyhrajte dámské hodinky Boccia Titanium.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Speedmastery od Swatche – Předčasný aprílový žertík, dojná kráva či demokratizace slavného designu?

Swatch Group ke konci března 2022 opět šokoval hodinkový svět. Představil totiž něco nejen nečekaného, ale především na první pohled zcela absurdního. Přesto jsou MoonSwatch, jak je kolaborace dvou titánů – Swatch a Omegy – nazývána, realitou. Ikonické chronografy od Omegy tak nyní seženete za neuvěřitelných 260 amerických dollarů. Nabízí se otázka – proč?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot ohlásil nové PRX s automatickým chronografem

Není tomu tak dávno, co parádní PRXka otřásly hodinářským světem. Sotva jsme se jich však stihli nabažit a..? Tissot nás provokuje dalším kouskem, který nedá naší peněžence spát – Tissot PRX s automatickým chronografem.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Certina DS Action v omegovských barvách a s povedeným upgradem

Když se Certina rozhodne rozšířit svůj potápěčský oddíl, je to vždy důvod k radosti. Pojďme si tedy v krátkosti shrnout, co o nových Certina DS Action C032.607 víme a v čem se zase o tempo posunuly oproti předchozím potápkám od Certiny?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Instinct 2 recenze – Aneb voják v havajské košili

Garmin Instinct... Prostě pořádný chlapácký kousek, kterým rozrazíte kámen vejpůl nebo otevřete lahváče. Všechno, co chlap od života potřebuje. Instinct 2 k tomu všemu přidal efektivní solární dobíjení, bezkontaktní placení a všechno to zaplácl sportovními funkcemi, které se doteď objevovaly v těch nejvyšších řadách od Garminu.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Recenze na první "dámské" Tissot Seastar

Tissot vydal první unisex potápky Tissot Seastar s 36mm pouzdrem. A vypadají úžasně. Proč podle nás boří všechny zavedené kategorie?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock DW-5600 recenze – Legenda za pár kaček

Pro někoho obyčejné hranaté digitálky, pro druhého legenda na zápěstí a hodinky, na které nedá dopustit. Proč by měl ve své hodinkovnici mít G-Shock DW-5600 úplně každý?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Suunto 5 Peak recenze – Byznys navenek, párty uvnitř

Suunto 5 Peak dokáže překvapit ve všech ohledech. Doslova a do písmene totiž změnily každou část oproti svému předchůdci.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Recenze Citizen Promaster Sky Eco-Drive JY8100-80L – Pilotky na japonský způsob

Máte rádi praktické a pohodlné hodinky, o které se nemusíte starat? Hodinky, které svým nápaditým dizajnem nezapadnou v davu? Pokud jste na tyto otázky odpověděli kladně, pak se vám jistě bude líbit i Citizen Promaster Sky Eco-Drive JY8100-80L. Pilotní hodinky, které tyto atributy splňují dokonale.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Orient "World Map Revival" RA-AA0E03L19B recenze – Žijící odkaz Orientu

Orient je údajně přehlíženou značkou. No, možná jak kým. Skalní příznivce totiž rozhodně má a těm, kteří si potrpí na jedinečných kouscích, má Orient co nabídnout. Například tyhle Orient "World Map Revival" s unikátním zobrazením časových pásem.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Příběh značky Coros – S bradou od mlíka, ale ostrými lokty

V roce 2018 vydala americká firma Coros své první GPS hodinky. Je to sice krátká doba, ale dnes už tuto značku zná snad každý sportovec a jejich hodinky spočívají na zápěstích jedněch z největších jmen ze světa sportu (hlavně běhu). Čím je značka Coros zajímavá a jaký je její příběh?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Prim Time Zone W01C.10064 se zobrazením časových pásem

Hodinky Prim Time Zone nabídnou nejen svébytný sportovní design z české dílny, ale také zobrazení časových pásem, voděodolnost do 100 M a mechanický strojek s hackingem.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Monstra s tučňáky – Seiko má další speciální edici Save the Ocean

Monstra a roztomilí tučňáci, to je kontrast, který vážně funguje. Edice slavných potápek s tmavě modrým strukturovaným číselníkem a vyobrazením tučňáků si vás však získá nejen pro ten design, ale také proto, že část zisku z prodeje bude věnována na záchranu oceánů.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře