Soutěž

SOUTĚŽ: Vyhrajte hodinky Invicta Pro Diver

Pro Diver patří mezi nejoblíbenější kolekce americké Invicty. Mají dobře známý design rolexovských Submariner, jsou v příjemné velikosti necelých 38 mm a vybrali jsme oblíbený model s krásně modrým číselníkem.

Chci soutěžit >>

Aktuálně v magazínu

Xiaomi Mi Watch recenze – nejnabouchanější levné chytré hodinky

Recenzování hodinek Xiaomi je vždy (dá se říct) dobrodružstvím. Nejde o to, že by se jednalo o ta nejlepší zařízení na trhu, ale spíše je zajímavé, kolik toho do zařízení zase narvali a cenovku udrželi nízko.Tentokrát je však cenovka Mi Watch nezvykle vysoko (na Xiaomi), tak se nabízí otázka: Šlo Xiaomi s cenami obecně nahoru, nebo jsou Mi Watch opravdu tak nabouchané?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Garmin Lily recenze – špica elegance mezi chytrými hodinkami

Garmin zalahodil ženskému oku. Jinak se totiž vydání Garmin Lily nedá popsat. Obvykle se tato americká firma snaží posunout dále ve sportovních či chytrých funkcí, ale tady byl úkol vývojářů jiný – to zařízení musí vypadat sakra dobře! A ačkoliv chytrostí, ani "sportovností" Lily nevyniká, tak v estetické kategorii míří k nebesům.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Tissot Classic Dream – Sen milovníka klasiky

V posledních měsících se švýcarský velikán Tissot vrhnul do obměny své stálé kolekce Classic Dream, ve které nově představil dvoje poctivé klasické oblekovky: jedny v quartzu, druhé mechaniky. Oba modely dostaly o něco modernější frak a zaručeně po nich sáhnou milovníci nadčasové elegance a jednoduchosti.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Festina Automatic Skeleton – Když si módní značka troufá

Jak to jenom může dopadnout, když se módní značka Festina pustí do vyššího stylu mechanických hodinek s průhledem na soukolí strojku? Zvládla Festina novou kolekci Skeleton s důstojností?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Dobře čitelné dámské hodinky do 10 000 Kč

"Mrknu a vidím!" – Tak přesně tohle byste si měli říci při pohledu na opravdu dobře čitelné hodinky. A jaké vlastnosti takové hodinky musí splňovat? Nedávno jsme se na to zeptali vás, zákazníků. Za názory, z nichž některé v článku citujeme, všem zúčastněným děkujeme a na oplátku jsme pro vás připravili výběr nej čitelných, cenově dostupných hodinek pro dámy.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Dámské hodinky v barvě růžového zlata

Víte, která barva kovu je v současnosti ve světě módy nejvíc in? Je to rose gold, neboli teplá měděná barva s růžovým tónem, která je trendy všude, kam se podíváte... Dokonce i za hranicemi oblasti šperků a módních doplňků. Proto jsme pro vás připravili výběr nej módních dámských hodinek v barvě růžového zlata.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

6 NEJ: Levné retro hodinky, které vypráví příběh

Taky milujete hodinky, které mají zajímavý příběh? My rozhodně! A taky když na ně nemusíme půl života šetřit. Vybrali jsme 6 nej retro hodinek, které mají zajímavý příběh a přitom nestojí jako nové auto.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie hodinek Invicta Disney s Mickey Mousem – houf ikonických myšáků

Mickey Mouse – postavička, kterou zbožňuje celý svět. I ten hodinářský. Zveme vás na fotopřehlídku limitek Invicta Disney s ikonickým rozverným myšákem.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie Invicta Star Wars – Invicťácké impérium vrací úder

Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii... (tatata taaaa taaa ♪♫) Však už to dál znáte. Zveme vás na fotovýlet do světa hodinek Invcita Star Wars! Ale pozor, je to vážně Síla.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Titanium – základní quartzky poprvé v titanu!

Tak tohle kombo jsme tu ještě neměli. Seiko Quartz Titanium a Seiko Chronograph Titanium Quartz – základní quartzové řady nově s modely v titanu. Je to něco převratného? Ve světovém měřítku popravdě ani ne. Pro Seiko to však znamená svěží vítr do plachet a nový kurz.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Seiko Alpinist 1959 Re-creation. Věrná podoba prvních sportovních hodinek Seiko i moderní reinterpretace

Seiko Alpinist asi znáte. Ale nejspíš jejich podobu z 90. let. Seiko se rozhodlo oživit ten původní design, a to ve věrné limitce i trochu modernější podobě, kterou zařadilo do stálé nabídky. A povedlo se mu to nad očekávání dobře. Limitka, byť stála okolo 90 tisíc korun, byla celosvětově vyprodána během prvních pár hodin!

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Modro-bílé limitky Seiko k oslavám 140 let od založení

Seiko letos slaví 140! A vydává limitky inspirované přírodou, kulturou i historií. Modro-bílí krasavci budou podle nás na roztráhání. Mrkněte na všechny.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

VŠE NA TÉMA: Voděodolnost u hodinek

Taky jste někdy přemýšleli nad tím, proč mají hodinky voděodolnost třeba 100 metrů, ale není to reálná hloubka, do které se s nimi můžete potopit? Je na čase to zjistit. A taky vše, co vás kdy zajímalo na téma vodotěsnost - pardón, voděodolnost - hodinek.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Historie Ball Watch – Hodinářská firma, které neujel vlak

Nedávno jsme měli tu velkou čest přivítat u nás novou značku: Ball. Není to zrovna mainstream, ale o to zajímavější ve skutečnosti je. V čem? A proč nás fakt dostala? Zjistíte v příbehu o minulosti i přítomnosti původně americké hodinářské společnosti, která má fakt koule.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Styly hodinek – Základní rozdělení podle účelu

A tohle jsou teda ty pilotky? Nebo to jsou závodní? A ty potápěčské se hodí na formální událost? A kde se vzaly zákopové? Přehled nejoblíbenějších stylů pánských hodinek. Dozvíte se, v čem jsou specifické, k čemu se hodí i něco málo z historie.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Amazfit GTR 2 – Chytrý, cenově dostupný krasavec

Amazfit jede po vlastní trase a už nespolupracuje na hodinkách se Xiaomi. A přijde mi, že od té doby jsou samé překvapení. Modely vydávají jak na běžícím páse. Teď přišli s Amazfit GTR 2, které přináší lákavý design, dvoutýdenní výdrž baterie a chytřejší funkci jako je vyřizování hovorů přes hodinky.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

G-Shocky v městském stylu maskáčů

G-Shocky ujíždí na svébytných sériích. To byly kamenné, průhlené, metalické, pastelové... a teď maskáčové, ale v městských barvách. Zda se opravdu dokážou ztratit v městské džungli jsme nezkoušeli, ale jsou k dispozici pro GA-140, GW-B5600 a GA-700.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové Casio Edifice EFR-S572. Se safírem a skvělou cenou

Zbrusu nové Edifice. Stopky, safírové sklíčko, slušná voděodolnost 100 metrů a sportovní design. A to vše s cenovkou od čtyř tisíc. To vůbec není špatné, Casio...

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

80. léta jsou zpět. Tissot Memphis vás zvedne ze židle!

To byste od Tissotu nečekali, že? My rozhodně ne! Barevné, retro, snad trochu kontroverzní, ale tak zajímavé a neotřelé! Tissot přivedl zpět svůj model Memphis z roku 1988 a je to pecka. Inspirované podle školy designéra Ettore Sottsasse, který promítl své umění do různých odvětví, včetně nábytku, šperků, budov i hodinek. Dostupné budou hned ve dvou variantách (měnší 34 dámské, větší 41 pánské), uvnitř bude quartzový PreciDrive s výjimečnou přesností a celkově to bude jízda. Nemůžeme se dočkat.

Zobrazit hodinky >>

O nás

Máte rádi videorecenze? Zkuste mrknout na náš YouTube kanál

Zajímá vás vše o chytrých hodinkách? Tak to by se vám mohl líbit náš nový YouTube kanál. A zajímají vás fashion a tradiční hodinky? Tak bychom vám mohli taky udělat radost, protože nově budeme nahrávat také videa o klasických hodinkách. Budeme rádi za Vaši podporu. :)

Zobrazit náš kanál >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře