Novinky srpen 2020

Tagy: Newsletter

Agáta Vřeská | 31.8.2020 | 6 MIN

Žádná okurková sezóna. Naopak. V redakci jsme recenzovali jako o život a těch novinek, co se urodilo... To nejdůležitější najdete v přehledu novinek za srpen 2020.

Soutěž

Rozdáváme 5x hodinky Casio Royale

Casio Royale

I James Bond by se divil, co Casio AE-1200 všechno umí. Vy je můžete získat. Soutěžíme o pět hodinek Casio Royale.

Tyhle chci >>

Soutěž

Hodinky 365 Art Challenge

Art Challenge

Ve Photoshopu umíte kouzla nad kterými ostatní žasnou? Dokázali byste upravit fotku hodinek tak, že nikdo neuvěří, že to není realita? Právě pro vás máme Hodinky 365 Art Challenge! Soutěží se o slávu, čest, ale samozřejmě i peníze.

Novinka v prodeji

Orloj, táborák i elegantní doplněk: Certina DS-1 Big Date

Certina DS-1 Big date

Když přichází půlnoc, mění se Big Date v orloj. Když praží slunce, mění se barevné odlesky číselníku. A když si je po víkendu znovu nasadíte, pořád díky 80-hodinové rezervě poběží. Novinka DS-1 Big Date Powermatic 80 se Certině neskutečně povedla. Podrobnosti i fotogalerie v recenzi.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Jaký Bruno? Z Glashütte? Toho neznám

Bruno Söhnle

Nevadí. Hodinářská značka Bruno Söhnle se stala našim nejnovějším přírůstkem. Pečlivě jsme proto nastudovali jeho rodinnou anamnézu i osobní charakterové rysy. Názor už si musíte udělat vlastní, ale pozornost tento německý microbrand rozhodně vzbuzuje.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Nejsou to fejky Seika. Jen novinky, které byste asi nečekali

Seiko 5 Sports

Seiko rozšířilo svou kolekci Seiko 5 Sports o další modely. To by ještě nebylo překvapení, kdyby zmíněné novinky nebyly tak trochu „jiné“. Pokud jste na vážkách, vyzkoušejte si je naživo. Překvapí vás, jak v pohodě vlastně jsou.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Opět za neuvěřitelnou cenu. Citizen Elegant Eco-Drive

Citizen Elegant

Nemusíte být hodinkový sběratel, abyste toužili po sbírce hodinek. Že to zní kontroverzně? Jakmile dámské hodinky dosahují designem kvalit šperku, hodí se mít více kousků. Univerzální do práce, výraznější na večer, elegantnější na oslavu... A jak by mohly v takové sbírce chybět Citizen Eco-Drive? Možná právě tato novinka...

Přečíst článek >>

Očekávaná novinka

Seiko 5 Sports STREET FIGHTER Limited Edition se staly pastí pro sběratele

Seiko Street Fighter

Taky jste na automatech prohráli kapesné, jen abyste porazili Kena ze Street Fighter? V Seiku je to nejspíš oblíbená bojovka. Představilo šest modelů Seiko 5 Sports STREET FIGHTER V, každý limitován 9 999 kusy. A podle našich informací se po nich ve světě i u nás jen zaprášilo!

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Casio Edifice ECB-10 vám řekne, kolik času zbývá do naplánované schůzky

Casio Edifice

Podle cenovky byste Casiu Edifice ECB-10 asi nehádali, že prostřednictvím Bluetooth komunikují i s kalendářem vašeho mobilu. Navíc jsou v moderním designu, který má daleko k obyčejným plasťákům. Možná i proto právě tento model Casio uvedlo také ve dvou limitovaných edicích Tom's a Honda Racing...

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio Royale: hodinky, které jste viděli i na ruce Jamese Bonda

Casio Collection AE-1200

Hledáte nejlepší hodinky pod tisícovku? Casio Collection AE-1200! A fakt je nosil i Agent 007? Jak jinak by získaly přezdívku „Casio Royale“...

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Samsung Galaxy Watch 3: Slušný rival pro Apple Watche

Samsung Watch 3

Otestovali jsme srpnovou novinku jihokorejské firmy Samsung Galaxy Watch 3. Pár drobností ještě musí vychytat, ale jinak jde o největšího konkurenta Apple Watch.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Xiaomi Mi Band 5: Vyplatí se koupě páté generace?

Mi Band 5

Určite jste někdy potkali někoho, kdo má chytrý náramek Xiaomi. Prodává se jich tolik, že to je téměř stoprocentní. V červenci vyšla už pátá generace Xiaomi Mi Band. Vyplatí se jeho koupě?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

S Garmin VívoActive4 si na své přijdou dámy, páni i olympionici

Garmin VívoActive4

Hodně muziky za málo peněz. Toto klišé na VívoActive4 padlo jako ulité. Tento všestranný sporttester disponuje spoustou funkcí a nabízí se v tolika provedeních, že si vybere skutečně každý.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Suunto 7: Finská tradice s chytrou americkou omáčkou

Suunto 7

Finská firma Suunto na počátku tohoto roku vydala své první hodinky s AMOLED displejem a spoustou chytrých funkcí. K tomu ale potřebovali pomoc od americké společnosti Google. Jak se tato spolupráce vyvedla?

Přečíst článek >>

Zaujalo nás

Dokážou chytré hodinky rozpoznat nakažení koronavirem?

Během jara 2020 spousta výrobců chytrých hodinek začala spolupracovat s prestižními univerzitami na využití smartwatchů pro detekci Covidu-19. Nicméně o půl roku později ve vzduchu stále visí tatáž otázka. Dokážou chytré hodinky rozpoznat koronavirus?

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Festina má chytré hodinky. Jak obstály ve skutečném životě?

Festina Smartime

Když se známá hodinářská značka pustí do oblasti chytrých hodinek, nemůže to zůstat bez povšimnutí. Hybridní hodinky Festina SmarTime jsme otestovali a v recenzi se o nich dozvíte i tu nemilou stránku.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Jak mi chytré hodinky pomohly uběhnout 100 km, ale taky skončit v nemocnici

Když chce člověk být v něčem dobrý, musí pro to umět ledaco obětovat. Hodiny usilovného tréninku, spoustu potu i krve a co se týče výbavy, tak i nějakou tu kačku. Třeba do chytrých hodinek... Příběh o tom, jak mi chytré hodinky pomáhají na vrchol, a také mě špatným používáním dostaly do nemocnice

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Certina DS Super PH500M. Naživo jsou ještě zajímavější

Certina DS

Tu barvu v Certině míchali podle pomerančů, to nám nikdo nevymluví. Naprosto úžasný model se silnou historickou předlohou. 500 metrů voděodolnost, safírové sklíčko, Powermatic 80 s Nivachronem,...

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Certina DS PH200M konečně na pultě!

Certina DS PH200M

Zdálo se, že Certiny DS PH200M z roku 2018 už nemůžou být dokonalejší. Než přišel tento retro model v moderním provedení. Safírové sklíčko, keramická luneta a detaily v lesklé rose gold. A především, konečně jsou od srpna v prodeji!

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nová kolekce Seiko Chronograph Solar Macchina Sportiva

Seiko Solar

Zcela nový design Seiko Chronograph Solar navržený ve spolupráci s italským Giugiaro Design. Zajímavá struktura číselníku připomíná karbon, modely mají voděodolnost 100 metrů, safírové sklíčko a solární dobíjení.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Nové Mido Ocean Star Captain s GMT a dokonalostí v každém detailu

Mido

Doslova z každého detailu jde cítit, že ve švýcarském Mido s novými Ocean Star Captain vyhráli. Od broušených ploch na sponě až po téměř neviditelné safírové sklíčko, mizící pod dvěma vrstvami antireflexu. Dominantou je pak GMT komplikace automatického strojku s 80hodinovou rezervou chodu.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Festina má novou kolekci: Titanium Sport překvapí safírem i dobrou cenou

Festina Titan

Festina s titanem už kdysi koketovala. Teď se do toho pořádně opřela a nová kolekce Titanium Sport stojí za to. Nabízí sportovní, moderní design, safírové sklíčko! a velmi příjemnou cenovku.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Potápěčský Edox Delfin v zajímavém skeletonu

Edox Delfin

Zajímavý skeleton představil švýcarský Edox. Atypické žebroví číselníků dává nahlédnout na automatický kalibr 853. Nechybí safír a protože jde překvapivě o potápěčkský model, tak ani 200metrová voděodolnost, šroubovací korunka a dýnko.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Boccia Titanium začala vyrábět solární hodinky

Boccia Solar

Německá Boccia Titanium se pustila do solárních hodinek. Ovšem vzala to ve velkém stylu. Modely jsou nejen v titanu a se solárním článkem (od Seika), ale pyšní se také safírovým sklíčkem a voděodolností 100 metrů. A to v poloviční ceně, než byste možná hádali. Rozhodně dobrý start.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Psychedelické G-Shocky v Multi Color sérii

Casio DW-5610

Žádné utility barvy, ale pořádná barevná smršť. Casio vytáhlo fixky a členům kroužku vybarvování neunikly ani DW-5610.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Festina Mademoiselle se Swarovski krystaly

Festina

Spojení Swarovski a Festiny funguje. Kolekci Festina Mademoiselle doplnilo několik nových modelů, které jsou designově velmi čisté a díky Swarovski Elements zaujmou. Velikost pouzdra 30 mm je ideální pro drobnější ruku.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Pilotní Prim s excelentním strojkem od Seika v limitce 30 kusů

Prim

Klasické pilotky v limitované edici. To hlavní se ale ukrývá uvnitř. Prim sáhl po výjimečném strojku NE88, který dodává Seiko třetím stranám. Běží na 4Hz frekvenci, s 45hodinovou rezervou chodu, vertikální spojkou a s komplikací stopek.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Novinka Casio G-Shock G-Steel GST-B300

Casio G-Steel

Karbonová struktura, prvotřídní High-End finish, solární napájení, Bluetooth propojení s telefonem,... Nové Casio G-Shock G-Steel GST-B300 jsou pecka! Čekáme je už v září. :)

Zobrazit hodinky >>

Zaujalo nás

TENET i s Hamiltony v kině

tenet

Dlouho se premiéra očekávaného filmu Ch. Nolana kvůli epidemii odkládala. Konečně od konce srpna můžete vyrazit do kina a podívat se, jak šílený koncept času si Nolan tentokrát vymyslel. Přemýšlet nad tím budete po shlédnutí dlouho... Navíc Hamiton BeLOWZERO se tam opravdu objeví, a to v parádních detailech!

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře