Soutěž

Odběratelům newsletteru rozdáváme 6 dárkových poukazů

Pět stovek od nás za jedno kliknutí od vás – to není vůbec špatný deal, že? Odběrem našeho newsletteru získáváte možnost vyhrát dárkový poukaz v hodnotě 500 Kč, tak to nezapomeňte říci svým známým! :)

Přečíst článek >>

Zaujalo nás

Citizen Tsuyosa – Tak mají hacking, nebo nemají?

Citizen Tsuyosa se staly bestsellerem. Ovšem teď se kolem nich rozrostla nová diskuze. Mají hacking, nebo nemají?

Přečíst článek >>

Zaujalo nás

Garmin vydává nové mapy z leteckého pohledu!

Topografické mapy jsme v chytrých hodinkách Garmin už viděli, ale mapu z ptačí perspektivy? To tu ještě nebylo. Tento typ mapy je dostupný zatím jen ve Spojených státech, ale postupně by se měl dostávat i do jiných koutů světa.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Mido Ocean Star Decompression Worldtimer konečně ve stálé kolekci a s GMT

Pestrobarevnou limitku z roku 2020 možná někteří z vás i oplakali. Po 1961 kouscích se totiž jen zaprášilo a myslím, že se v žádné prodejně moc dlouho neohřály. Letos se Mido rozhodlo fanoušky potěšit dokonce čtyřnásobně: vydalo Decompression Ocean Stary znovu, k tomu nejsou v limitované edici, dostávají se ve dvou barevných variantách a navíc přibyla komplikace, po které původní kousek vysloveně volal – GMT.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Fotogalerie hodinek v Tiffany Blue – Každý chce kousek drozdího vejce

Drozd stěhovaný má vejce zbarvená do specifického odstínu modré. Ale zatímco tohoto ptáčka zpěváčka pozná málokdo, barvu, kterou známe jako Tiffany Blue, rozpoznají i ti, kteří nemají své barevné spektrum zas tak rozsáhlé. A v současnosti proniká i do světa hodinek. Víc a víc.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Forerunner 255 vs. Forerunner 265

Dva titáni v poměru cena / výkon – Forerunner 255 a Forerunner 265. O kolik je nová generace lepší? Vyplatí se připlatit za Forerunner 265?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

SOUBOJ: Garmin Forerunner 265 vs. Forerunner 965

Bezersporu dva současně nejlepší modely z oblíbené běžecké řady od Garminu – Forerunner 265 a Forerunner 965. Pokud tyto dva běžecké titány postavíme na startovní čáru, který z toho vyjde lépe?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Citizen Fujitsubo recenze – Konkurent Seika vytažený z hlubin

Že se Seiko může jít se svými potápkami klouzat? Možná. Teda – na to ještě odpovíme v článku. Ale na modelu Citizen Promaster NB602 Fujitsubo je rozhodně něco zajímavého, přitažlivého, byť jsou na první pohled nenápadné. Komu splní sen a komu bychom doporučili zůstat u toho Seika? Pojďme na recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Casio G-Shock DW-6900 recenze – Ikona prošpikovaná kolaboracemi

Zbožňují je celebrity, vyrábí se prakticky nezměněné už přes 25 let a přitom jste je mohli vidět v nekonečném počtu barev. A patří mezi globálně nejprodávanější G-Shocky všech dob. Ikoničnost modelu G-Shock DW-6900 přezdívané Triple Graph je neuvěřitelná.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Amazfit GTR Mini představení – Konečně verze GTR pro ženy

Řada GTR rozhodně u Amazfitu patří mezi ty nejoblíbenější (ne-li nejoblíbenější), ale měla takový nešvar – dělala se pouze s velkým 46milimetrovým pouzdrem. A tomu je konec. Teda není... Ale přidává se i menší 42milimetrová verze.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

5 důvodů, proč si pořídit chytré hodinky

Má ho slečna, která sedí v MHD ob sedačku, kolegové v práci, vidíte s ním platit někoho v obchodě a vy stále odoláváte. Dneska se podíváme na 5 důvodů, proč mít v této době na ruce chytré hodinky.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Hamilton Pan-Europ Black & Gold recenze – Oživení téměř zapomenuté legendy

Ke konci roku 2022 nám Hamilton představil novou edici Black & Gold, ve které jsme mohli najít jeho nejslavnější modely: Ventura, Jazzmaster a v neposlední řadě Hamilton American Classic Pan-Europ. Hodinky, které se do hodinkové historie zapsaly nemalým dílem… Ale o tom se dozvíme více v dnešní recenzi.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Bulova Curv Classic Chronograph recenze – Dokonale pokřivený charakter

Jednou z nejkrásnějších věcí ve světě hodinek je schopnost inovace a překvapení v mnohdy velmi zažitých a konzervativních trendech. Výrobci se předhání v originalitě, vznikají naprosto unikátní nápady a náročný zákazník si libuje. Výsledkem podobné symbiózy je i velmi specifická kolekce Bulova Curv Classic. Jak takové hodinky fungují, jak se nosí a dokážou patřičně upoutat pozornost?

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Chytré hodinky Garmin – Nejlepší běžecké tréninkové funkce

Garminy vám o tréninku řeknou opravdu hodně. Možná nejvíce na trhu chytrých sportovních hodinek. A dnes se podíváme na ty nejlepší běžecké tréninkové funkce, které v chytrých hodinkách Garmin najdete.

Přečíst článek >>

Aktuálně v magazínu

Chytré hodinky Garmin – Nejlepší běžecké závodní funkce

Chytré hodinky Garmin umí opravdu hodně – mají lifestylové, chytré a tréninkové funkce. Ale v hodinkách se ukrývá také spousta funkcí, které se dají perfektně využít na běžeckých závodech. A v tomto článku si ty nejlepší představíme.

Přečíst článek >>

Novinka v prodeji

Festina pilotky s Valjoux? A za tuhle cenu??

Při téhle zprávě nám oči padaly z důlků a brady až k podlaze. Festina letos stihla překvapit už solárem, který jsme u ní ještě neviděli. Ale strojek od Ety? A za opravdu dostupnou cenu? No to jsme zvědaví. Ale věřím, že se máme na co těšit.

Zobrazit hodinky >>

Novinka v prodeji

Tissot Seastar 1000 poprvé v tříručce a v quartzu

Když si odmyslíme dámskou variantu, dosud jsme měli u hodinek Seastar 1000 v podstatě jen dvě možnosti – buď dostaneme tříručky s mechanickým strojkem (kvůli kterému si musel zákazník připlatit), nebo chronografy s dostupnějším strojkem quartzovým (bateriovým). Konečně však Tissot nabídl alternativu i pro ty, kdo touží po klasických tříručkových Seastarech v quartzu! A mimochodem, díky tomu mají také úžasně tenké pouzdro 10 mm.

Zobrazit hodinky >>

Očekávaná novinka

Orient vydal nové chronografy. A v soláru!!!

Japonský Orient si evidentně vyhrnul rukávy a do nových modelů RA-TX02 se pustil s pořádnou vervou. Nové potápěčské chronografy totiž dostaly nejen naprosto boží design, ale také solární napájení, což je něco, co jsme u potápek od Orientu neviděli a nečekali. Cenovka by navíc měla být pod 10 000 Kč, očekáváme je v květnu a už se jich nemůžeme dočkat. K dispozici budou 3 zajímavé barevné varianty, koukněte třeba na tu bílou.

Zobrazit hodinky >>

Líbil se vám článek?

Každou středu vám e-mailem zasíláme přehled nových článků a soutěží.

Komentáře